Mersinbeleni İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan Yeniliklere Açık Öğrenmeyi Temel İhtiyaç Kabul Eden Değerlerini Yaşayan ve Yaşatan Hoşgörü Sahibi Olaylara Geniş Bir Açıdan Bakabilen Dinamik, Özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Katılımcı. Atatürkçü, çağdaş, demokratik, laik birey yetiştirmektir.

Misyon: Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerinin; Bilgi beceri özgüvenli olmalarını Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın Gelişim İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08.40 - 14.10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi arabalarıyla veya öğretmen servisiyle ulaşımını sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0256 782 12 49

WEB - https://mersinbeleniilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mersinbeleni Köyü KOÇARLI

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Mersinbeleni Köyü KOÇARLI

Ulaşım Öğretmenler kendi arabalarıyla veya öğretmen servisiyle ulaşımını sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km. İlçe Merkeze 25 km.